Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asmableja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara do të diskutojë të hënën e ardhshme raportin e ekspertëve të kësaj organizate mbi pushtimin nga ana e trupave izraelite të kampit të refugjatëve palestinezë në Xhenin.
Raporti ka gjetur fajtor për ngjarjet mes 2 dhe 12 prillit të këtij viti në Xhenin të dyja palët, si Izraelin dhe palestinezët, ndërkohë që ka nxjerrë përfundimin se në Xhenin nuk ka pasur masakër siç është përfolur.
XS
SM
MD
LG