Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në zgjedhjet e dyta të lira për pushtetin vendor në Kosovë, të parapara për 26 tetor, do të përfshihen 72 subjekte politike.
Në mesin e tyre 28 janë parti politike, 31 iniciativa civile, 12 kandidatë të pavarur dhe një koalicion, që janë regjistruar për zgjedhjet e ardhëshme.
XS
SM
MD
LG