Ndërlidhjet

SALZBURG


Katër të deleguar më të lartë ndërkombëtarë në Ballkan, Michael Steiner, Paddy Ashdown, Alain Le Roy dhe koordinatori i Paktit të Stabilitetit, Erhard Busek u takuan në Salzburg që të diskutojnë ardhmërinë e Evropës juglindore.
Ata kanë qenë të një mendje se vendosja e pishtetit ligjor është parakusht për zhvillimet në rajon.
Michael Steiner i ka bërë thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të vazhdojë pranin e saj në Ballkan deri sa të vendoset plotësisht pushteti ligjor.
XS
SM
MD
LG