Ndërlidhjet

PRAGË


Kyreministri i Serbisë, Zoran Xhinxhiq, gjatë qëndrimit në Republikën Çeke vizitoi edhe radion Evropa e Lirë dhe me këte rast bisedoi me gazetarë lidhur me situatën në Serbi dhe në rajonin për-rreth.
Lidhur me çështjen e statusit të ardhëshëm të Kosovës, Xhinxhiq i bëri thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të lërë ate të hapë dialog të drejtëpërdrejtë me liderët shqiptarë të Kosovës.
“Ne duhet të fillojmë të bisedojmë, të definojmë interesat tona dhe të shtrojmë prioritetet”, u shpreh Xhinxhiq.
XS
SM
MD
LG