Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Ekzekutiv i Bashkimit Evropian ka përshëndetur miratimin e reformave kyçe demokratike në Turqi, por ka thënë njëherit se do të vëzhgojë së afërmi implementimin e tyre.
Parlamenti i Turqisë miratoi pakon e reformave me qëllim të plotësimit të kërkesave për anëtarësim në Bashkimin Evropian, që përfshijnë abolimin e dënimit me vdekje, zgjerimin e lirive personale dhe restriksionin e imigracionit ilegal.
XS
SM
MD
LG