Ndërlidhjet

DUBAI


Kryeinspektori i Kombeve të Bashkuara për armatimin, Hans Blix thotë se ka përjashtuar vizitën në Bagdad lidhur me një ofertë të Irakut për përtëritjen e bisedimeve lidhur me inspektimin e armëve.
Blix tha se prania e tij në Bagdad, para se Iraku të pranojë inspektorët, do të rriste shpresat e pa-bazuara.
Ai tha se gjasat për një luftë midis Shteteve të Bashkuara dhe Irakut do të rriteshin, nëse e viziton Bagdadin për bisedime që do të dështonin.
XS
SM
MD
LG