Ndërlidhjet

BEOGRAD


Nebojsha Çoviq ka injoruar këkesat e serbëve të Bujanocit për largimin e tij nga kreu i Trupit koordinues për jugun e Serbisë, përkatësisht Luginës së Preshevës, dhe ka deklaruar se “për gjithë çka ka ndodhur atje, përgjegjësinë do te mbajnë Goran Tashkoviq, Svetisllav Veliçkoviq dhe Dushan Tasiq”.
Për këta persona, Çviq thotë se “kanë ndarë funksione që nuk i kishin fituar”, se “ata i kontribuojnë tensioneve në jug të Serbisë dhe se që nga koha e Millosheviqit e kanë ditur se trupi votues shqiptar atje është më i madh se ai serb”ka thënë Çoviq.
XS
SM
MD
LG