Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asmableja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara diskuton sot, raportin e kësaj organizate, mbi ngjarjet në kampin e refugjatëve në Xhenin, gjatë muajit prill.
Sipas raportit 52 palestinezë janë vrarë, nga të cilët vetëm gjysma kanë qenë civilë dhe 23 ushtarë izraelitë kanë humbur jetën si pasojë e përplasjeve të armatosura.
Autoriteti palestinez nuk i ka pranuar përfundimet e raportit.
XS
SM
MD
LG