Ndërlidhjet

HANOVER


Kancelari gjerman Gerhard Schroeder e ka hedhur poshtë mundësinë për t’u asistuar Shteteve të Bashkuara në një fushatë të mundshme ushtarake kundër Irakut.
"Besoj se për arsye politike dhe ekonomike është gabim të diskutohet intervenimi ushtarak në Irak pa ndonjë koncept të qartë. Këto janë prioritete të gabuara dhe diskutimet për ndihmën tonë finansiare nuk korrespondojnë me rolin e Gjermanisë në botë”, tha Schroeder.
XS
SM
MD
LG