Ndërlidhjet

TOKIO


Japonia ka filluar të zbatojë sistemin e ri të identifikimit kombëtar, në funksion të modernizimit të burokracisë.
Të gjithë 126 milionë banorët e Japonisë parashihet të kenë nga një numër 11 shifror, ku do të përmbahen të dhënat personale si emrat, ditëlindja, gjinia dhe adresa.
Sistemi synon të shkurtojë procedurën e nevojshme për nxjerrjen e dokumentave nga shërbimet publike.
XS
SM
MD
LG