Ndërlidhjet

PRISHTINË


Radio Evropa e Lirë dhe magazina politike URA nga Prishtina e promovuan botimin shqip të librit “Dialogu mbi fuçinë e barotit”, që përmban dialogje midis përfaqësuesve shqiptarë dhe serbë gjatë viteve 1994-2001.
XS
SM
MD
LG