Ndërlidhjet

STOKHOLM


“Sanksionet kundër Irakut nuk do të hiqen këtë vit edhe nëse inspektorët e kontrollit të armëve do të lejohen të kenë qasje të pakufizuar në vend”, ka deklaruar Hans Blix, kreu i ekipit të Kombeve të Bashkuara për kontrollin e armëve.
Blix ka nënvizuar se atij i duhen disa muaj për të përgatitur ekipin dhe disa muaj të tjerë për të udhëtuar në terren.
XS
SM
MD
LG