Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka miratuar një rezolutë, ku kërkohet tërheqja e menjëhershme e trupave izraelite nga qytetet e ripushtuara palestineze dhe qasjen e lirë të civilëve në shërbimet mjeksore.
XS
SM
MD
LG