Ndërlidhjet

STOKHOLM


Sanksionet e Kombeve të Bashkuara kundër Irakut nuk do të hiqen gjatë këtij viti, madje edhe nëse u lejohet inspektorëve të armatimit të kthehen në ate vend dhe prani e pakufizuar në të gjitha lokacionet që të mund të kryenin detyrën e tyre, ka deklaruar kryeinspektori i OKB-së për armatimin, Hans Blix.
Ai u ka deklaruar mediave të Suedisë se verifikimi i gatishmërisë së Irakut që të përmbushë obligimet e marra do të zgjaste mbi gjashtë muaj.
XS
SM
MD
LG