Ndërlidhjet

PRISHTINË


Vëzhguesit e Këshillit të Evropës do të ndjekin zgjedhjet për pushtetin vendor në Kosovë të 26 tetorit ku marrin pjesë 72 subjekte politike, njoftuan përfaqësuesit e organizatave ndërkombëtare në Prishtinë.
Këshilli i Evropës kishte dërguar vëzhguesit e tij edhe në zgjedhjet e kaluara vendore në Kosovë si dhe ne ato parlamentare.
XS
SM
MD
LG