Ndërlidhjet

LONDËR


Kleri i Kishës Romano katolike dhe Anglikane të Britanisë i bën thirrje kryeministrit Tony Blair që të kundërshtojë çfardo sulmi potencial ushtarak të bërë kundër Irakut pa miratimin e Kombeve të Bashkuara.
Tony Blair ka shfaqur mbështetje tentative për planet e Shtetet e Bashkuara që të ndërmarrin aksion kundër Irakut, por liderë tjerë britanikë kërkojnë që parlamenti të përcaktojë pozicionin e Britanisë.
XS
SM
MD
LG