Ndërlidhjet

KAJRO


Në një takim ndërkombëtar të juristëve nga vendet arabe, Shtetet e Bashkuara dhe India, të mbajtur në Kajro, është kërkuar nga Izraeli që të lirojë palestinezët, që besohet se mbahen në burgje në mënyrë të paligjshme.
Nga ky takim është ofruar mundësia e dërgimit të një grupi juristësh për t’u takuar me të dënuarit dhe t’i ndihmojë avokatët mbrojtës të tyre.
XS
SM
MD
LG