Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kandidati për kacelar të Gjermanisë në zgjedhjet e ardhëshme, Edmund Shtojber, i cili po qëndron në Kosovë, nuk arriti të realizojë bisedimet me presidentin Ibrahim Rugova dhe shefin e UNMIK-ut , Micahel Steiner, sepse helikopteri i tij, siç u njoftua, nuk ka mundur të aterojë në stadiumin e Prishtinës për shkaqe teknike.
Edmund Shtojber është detyruar të kthehet prap në Prizren, ku mbrëmë ka takuar udhëheqësit e forcave gjermane në përbërje të KFOR-it.
XS
SM
MD
LG