Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush ka premtuar sërish se do të jetë i duruar dhe do të shqyrtojë të gjitha opsionet dhe mjetet para se të vendosë se si të veprojë me regjimin e presidentit irakian, Saddam Husein.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara e ka akzuar Irakun se zhvillon armë për zhdukje në masë dhe është kërcënuar të ndryshojë regjimin irakian.
Ndërkaq, nënpresidenti Dick Cheney ka deklaruar se George Bush nuk ka marrë vendim që të nisë luftën me Irakun.
XS
SM
MD
LG