Ndërlidhjet

MITROVICË


Qytetarët serbë të Mitrovicës kanë protestuar për shkak të tentativës për arrestimin e Millan Ivanoviqit, të akuzuar nga prokurori ndërkombëtar në Kosovë për tentativë vrasje gjatë trazirave të mëherëshme në ate qytet, kur u plagosën 22 policë.
Sipas pjesmarrësve në protestë këto veprime janë “të drejtuara kundër egzistencës së serbëve dhe joshqiptarëve në ato hapsira”.
Në mitingun e mbajtur, Marko Jakshiq i ka bërë thirrje ushtrië dhe policisë serbe që të kthehen në Kosovë.
XS
SM
MD
LG