Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Kryeministri i Danimarkës ka shafqur optimizëm se negociatat për zgjerimin e Bashkimit Evropian, të cilin e kryeson, do të finalizohen në dhjetor , në samitin e Kopenhagës.
Kryeministri Anders Rasmussen ka thënë se çmimi i zgjerimit tashmë është mbuluar në buxhetin e planifikuar të Bashkësisë dhe do të kushtojë më pak se një e mijta e bruto prodhimit total të BE-së.
XS
SM
MD
LG