Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti Jugosllav, Vojisllav Koshtunica ka kritikuar mungesën e progresit lidhur me hartimin e projekt kushtetutës për bashkësin e re shtetërore midis Serbisë dhe Malit të Zi.
Malazezasit duan një bashkësi të dy shteteve të pavarura, kurse serbët duan të ruajnë një shtet unitar.
XS
SM
MD
LG