Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner në një intervistë për “Gllas Javnosti” ka deklaruar se “pjesa veriore është pjesë përbërëse e Kosovës” dhe “atje domemos duhet të sundojnë ligjet që sundojnë në anën tjetër dhe të funksionojnë institucionet e sistemit”.
“Nëse ka institucione paralele që bota i konsideron jolegjitime, atëherë nuk ka siguri dhe ato doemos duhet të suprimohen”, ka deklaruar Steiner.
XS
SM
MD
LG