Ndërlidhjet

BUJANOC


Qyteterët e Bujanocit përsëritën votën në 11 vendvotime për këshilltarët e kuvendit komunal dhe prefektin e qytetit,që ishin anuluar si të parregullta nga rundi i parë.
Kryetari i komisionit zgjedhor komunal, Zoran Jovanoviq tha se votimet kaluan pa probleme.
“Përveç dy vend-votimeve, ku mungonin kutit e votimit, nuk ka patur probleme në vend-votimet tjera”, tha Jovanoviq.
Me që shumica e votuesve të Bujanocit janë shqiptarë, pritet fitorja e sërishme e Nagib Arifit për prefekt komune.
XS
SM
MD
LG