Ndërlidhjet

RIAD


Në Arabinë Saudite është ekzekutuar me varje një indas i kapur dhe akuzuar për tentativë kontrabandimi të një sasie droge në ate mbretëri, duke sjellë në 29 persona numrin e të ekzekutuarve gjatë këtij viti, njofton ministria e Brendëshme në Riad.
Arabia Saudit ndjekë interpretimet strikte të Islamit, kurse ekzekutimet bëhen publikisht që të shërbejnë si zbrapsje për të tjerët.
XS
SM
MD
LG