Ndërlidhjet

ALEKSANDRI


Ish studiuesi i ushtrisë amerikane, doktor Steven
Hatfill, i cili është nën hetime për sulmet me atraks
të vitit të kaluar, deklaroi se është i pafajshëm.
‘Nuk kam të bëj në asnjë mënyrë, trajtë a formë me postimin e atyre letrave me antraks dhe e ka krejt gabim kushdo që debaton apo hamendëson se unë e kam bërë diçka të tillë’ – tha Steven Hatfill.
XS
SM
MD
LG