Ndërlidhjet

MONTREAL


Përfaqësuesit e grupeve etnike të Inuitëve nga Arktiku, janë mbledhur në një takim njëjavësh në Kanada për të diskutuar një spektër të gjëtë çështjesh me të cilat ballafaqohen vendasit të cilët jetojnë afër Polit të Veriut.
Ata do të fokusohen në çështje të mjedisit jetësor, efektet e ndryshimeve klimatike ndaj shëndetit dhe ndikimet afatgjate te 150 mijë Inuitëve që jetojnë andej.
XS
SM
MD
LG