Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëdhënësi KFOR-it, Drew Anderson tha se gjashtë personat e arrestuar nga e hëna janë shqiptarë dhe ka përjashtuar që ata të jenë të ndërlidhur me ndonjë organizatë globale terroriste.
Ai tha gjithashtu se nuk ka evidenca të bindëshme që t,i takonin çfardo tipi organizate paramilitare me veprim brenda Kosovës.
Me rastin e arrestimit u tha se ata konsiderosheshin se “paraqesin kërcënim imediat për ambient të sigurtë”, por nuk u dhanë hollësi për natyrën e aktiviteteve të supozuara ilegale.
XS
SM
MD
LG