Ndërlidhjet

JAGODINË


Shefja e grupit paralamentar të “Kthimit”, Rada Trajkoviq u ka bërë thirrje zyrtarëve të Serbisë që të kërkojnë argumente nga UNMIK-u për fajsinë e Millan Ivanoviqit, kryetarit të Këshillit kombëtar serb për rajonin e Mitrovicës.
“Faktet që posedojë, dhe ato janë shumë relevante, flasin se nuk ka asgjë të rëndësishme që do te ngarkonte Millan Ivanoviqin dhe do te çonin në burg”, ka thënë Rada Trajkoviq në një bisedë për mediat e Jagodinës.
XS
SM
MD
LG