Ndërlidhjet

PODGORICË


Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë,
Paskal Fieski gjatë takimit me zyrtarët e Malit të Zi ka theksuar se pjesëmarrja e personave të zhvendosur në zgjedhjet lokale në Kosovë është në interesin e tyre dhe në interesin e vendosjes së institucioneve demokratike.
Nënkryetari i qeverisë Malazeze, Dragan Gjuroviq ka thënë se Mali i Zi do të vazhdojë të mbështesë përpjekjet që ndërmerrë bashkësia nëdërkombëtare në Kosovë me qëllim të vendosjes së paqës së përherëshme.
XS
SM
MD
LG