Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka deklaruar se do të vendosë se çfar kursi aksionesh do të ndërmarrë kundër Irakut vetëm pas ekzaminimit të raporteve të zbulimit.
Bush ka thënë se do të vazhdojë të konsultohet me anëtarë të Kongresit dhe me të tjerë për politikën e Shteteve të Bashkuara lidhur me Irakun.
Ai ka thënë se nuk duhet patur kurrfarë dyshimesh se lideri irakian, Saddam Hussein synon të zhvillojë armë për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG