Ndërlidhjet

PRISHTINË


Partia Demokratike e Kosovës ka kërkuar mbajtjen e një séance të jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës. Në këtë seancë do të shqyrtohej situata e krijuar në Kosovës, pas arrtestimeve dhe akt-padive të ngritura kundër pjesëtarëve të dikurshëm të ish Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Ndërkaq, lidhur me gjendjen aktuale qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se të hënënb do ta mbajë një mbledhje të jashtëzakonshme.
XS
SM
MD
LG