Ndërlidhjet

UASHINGTON


Rusia dhe Iraku planifikojnë ta nënshkruajnë një marrëveshje të re prej 40 miliardë dollarësh. Sipas së përditshmes Washington Post, kjo marrëveshje pesë-vjeçare parasheh bashkëpunim në fushën e energjisë elektrike, në atë të prodhimeve kimike, të transportit…
Kjo gazetë informon se ambasadori i Irakut në Moskë, Abbas Khalaf ka thënë se “Rusia ishte, është dhe do të jetë partneri ynë kryesor”. Ai mëtutje ka thënë se “deklarimet agresive amerikane kundër Irakut kanë shkaktuar reagime negative në Moskë” – informon agjencia FP.
XS
SM
MD
LG