Ndërlidhjet

JAGODINË


Millan Ivanoviq, i akuzuar për tentativë vrasje nga prokurori ndërkombëtar në Kosovë, thotë se “nuk do ti dorëzohet UNMIK-ut” dhe se “ndodhet në Kosovë”, duke i quajtur “dezinformata” pohimet se ai ndodhet në Beograd.
Në një bisedë për mediat e Jagodinës, Ivanoviq ka thënë se “kërkon garancione nga Beogradi dhe UNMIK-u që të mbrohet në liri, si kusht që të jetë i arritshëm për jurisprudencën e UNMIK-ut në çdo çast”.
XS
SM
MD
LG