Ndërlidhjet

KRAKOV


Mijëvjeçari i ri ka hapur perspektiva të mëdha për njerëzimin, por edhe rreziqe të pazvogëluara për egzistencën e tij, ka thënë Papa Gjon Pali i Dytë në një meshë në Poloni ku ishin tubuar 2 milion besimtarë.
Papa ka bërë thirrje për krijimin e “civilizimit të dashurisë” për të luftuar ate që e ka quajtur “misterje të djallit” në veprim në botën moderne.
Papa tha se “vetëm Zoti do të vendosë” nëse Ai do të mundë të kthehej në atëdheun e tij sërish, duke patur në mendë moshën dhe shëndetin e tij.
XS
SM
MD
LG