Ndërlidhjet

CRAWFORD/TEKSAS


Rrjeti televiziv CNN ka transmetuar video-incizime të gjetura në Afganistan, në të cilat shihen stërvitjet terroriste të Al Kaidës për prodhimin e bombave, dhe eksperimente me helme luftarake të bëra mbi kafshë.
Shtëpia e Bardhë tha se transmetimet e mbështesin luftën e Shteteve të Bashkuara kundër terrorizmit.
Zëdhënësi për siguri kombëtare Mike Anton tha se incizimet janë konzistente me gjithçka që Shtetet e Bashkuara kanë ditur rreth Al Kaidës, metodave dhe qëllimeve të saj.
XS
SM
MD
LG