Ndërlidhjet

PRAGË


Agjencitë e lajmeve informojnë se Abu Nidal, një figurë udhëheqëse e terrorizmit ndërkombëtar në vitet e 70-ta dhe të 80-ta është gjetur i vdekur në shtëpinë e tij në Bagdad. Gazeta Liberasion ka shkruar se “krimet e Abu Nidalit, mbi të gjitha, ishin fatale për të gjithë palestinzët, në atë kohë tejet të ndjeshme”. Një zyrtar i lartë i Irakut i deklaroi CNN se Abu Nidali kishte bërë vetë-vrasje pasi ishte ballafaquar me prova për përzierjen e tij në komplot për ta rrëzuar regjimin.
XS
SM
MD
LG