Ndërlidhjet

PRISHTINË


“Qeveria e Kosovës është e orientuar që zgjidhja e problemeve të bëhet përmes institucioneve”, ka thënë kryeministri Bajram Rexhepi gjatë takimit me përfaqësuesit e këshillit organizativ të protestave nga Deçani.
“Organizatorët e protestave duhet të ndërmarrin të gjitha masat që ato të rrjedhin qetë dhe në pajtim me parimet demokratike”, thuhet në komunikatën e lëshuar nga kabineti i qeverisë.
XS
SM
MD
LG