Ndërlidhjet

BEOGRAD


Misioni i OSBE-s në Jugosllavi ka deklaruar se zyra për institucione demokratike dhe të drejta të njeriut, e njohur si ODIHR, ka konkluduar se zgjedhjet lokale në jug të Serbisë kanë kaluar sipas standardeve ndërkombëtare.
Ambasadori Mark Davidson ka thënë se mangësitë teknike nuk kanë ndikuar në rezultatet e zgjedhjeve.
Sipas rezultateve momentale, në Bujanoc dhe në Preshevë qeverisjen lokale do ta formojnë partitë shqiptare, ndërsa në Medvegjë ato serbe.
XS
SM
MD
LG