Ndërlidhjet

KABUL


Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqim dhe Bujqësi tha se kultivimi i opiumit në Afganistan e ka arritur nivelin rekord.
Në raportin e organizatës botërore thuhet se shumica e fermerëve afganë pushuan së kultivuari opium pas ndalimeve nga regjimi i talibanëve, por e vazhduan kultivimin pas rënies së regjimit të tyre.
Raportohet se në Afganistan me opium janë mbjellë 90 mijë hektarë.
XS
SM
MD
LG