Ndërlidhjet

PRISHTINË


Forca paqëruajtëse e udhëhequr nga NATO ka arrestuar në Kosovë një grup me përkatësi arabe të dyshuar se i përkasin ndonjërës prej organizatave terroriste.
Zyrtarët e KFOR-it nuk kanë raportuar për numrin e të arrestuarve dhe rreth aktiviteteve të tyre në Kosovë, por kanë premtuar se hetimet fillestare do të përmbyllen pasdite dhe pastaj do të dalin me një komunikatë zyrtare.
XS
SM
MD
LG