Ndërlidhjet

PRISHTINË


Forca paqëruajtëse e udhëhequr nga NATO ka arrestuar në Kosovë një grup shtetasish të huaj me përkatësi arabe të dyshuar se i përkasin ndonjërës prej organizatave terroriste.
Zyrtarët e KFOR-it nuk kanë dhënë hollësi për numrin e të arrestuarve dhe rreth aktiviteteve të tyre në Kosovë, por kanë premtuar se kur do të përmbyllen hetimet fillestare do të dalin me një komunikatë zyrtare.
XS
SM
MD
LG