Ndërlidhjet

SHKUP


Ministri i Drejtësisë pran qeverisë së Maqedonisë, Ixhet Memeti i ka dorëzuar Komisionit shtetëror të zgjedhjeve regjistrin unik të votuesve për zgjedhjet e ardhëshme,pasi ishte verifikuar nga organet e kësaj ministrie.
Regjistri përfshinë një milion e 664 mijë e 296 votues, pasi ishte përmirësuar me heqien e emrave të 3500 maqedonasve nga Shqipëria fqinje të futur paligjësisht në regjistër nga ministria e Brendëshme, që u kishte dhënë më parë shtetësinë dhe dokumetat e udhëtimit.
XS
SM
MD
LG