Ndërlidhjet

PRAGË


Vërshimet në Evropë dhe në Azi po detyrojë shumë njerës që të evakuohen nga shtëpit e tyre.
Në Gjermani mbi 7.000 njerës janë evakuar nga ujrat e rritura të Elbës në drejtim të Detit të Veriut.
Në Kroaci, janë përforcuar brigjet e Danubit tek Vukovari për shkak të rritjes së vazhdueshme të ujrave.
Në Kinë, provinca jugore Hunan ka shpallur gjendje të jashtëzakonëshme sepse vërshimet nga shirat tropikale rrezikojnë miliona njerës.
Në Nepal, shiu i rreptë ka shkaktuar rrëshqitjen e dheut që ka përfshirë një fshat, duke lënë 60 të vdekur.
XS
SM
MD
LG