Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i njësitit të policiosë së Kombeve të Bashkuara në rajonin e Pejës, rusi Valery Korotenko është suspenduar nga detyra për “shkelje të rregullave të brendëshme të Kombeve të Bashkuara” dhe ndaj tij janë ngritur hetime, konfirmuan zëdhënësit e UNMIK-ut, duke mos specifikuar shkaqet për suspendimin e tij.
Një zyrtar i Kombeve të Bashkuara ka thënë se Korotenko ishte supsenduar një ditë pas intervenimit të policisë në demostratat e Deçanit, kur pati të lënduar nga mesi i protestuesve, policisë dhe paqëruajtësve.
XS
SM
MD
LG