Ndërlidhjet

PARIS


Një grup ndërkombëtar, që po ndihmon në procesin e reformave në autoritetin palestinez, ka bërë të ditur se është seriozisht i brengosur për kushtet në territoret palestineze. Ky grup ka ftuar që veprimtarëve humanitarë tu lejohet qasje e pakufizuar. Ky grup ndërkombëtar përbëhet nga Shtetet e Bashkuara, nga Kombet e Bashkuara, pastaj Bashkimi Evropian dhe Rusia… së bashku me donatorët Japoninë, Norvegjinë, Bankën Botërore dhe Fondin Monetar Ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG