Ndërlidhjet

DUSHANBE


Gjykata Supreme e Taxhikistanit ka dënuar me vdekje Umedhzon Davlatov dhe me burgim 20 vjeçar dy pesrona të tjerë për pjesëmarrje në aktivitete terroriste.
Zëdhënësi i Gjykatës ka thënë se Davlatov ka qenë ndërlikuar në vrasjen e tre vëshguesve ushtarakë të Kombeve të Bashkuara nga Polonia, Uruguai dhe Japonia dhe përkëthyesin e tyre taxhik në vitin 1998.
XS
SM
MD
LG