Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përgjigja e serbëve të Kosovës për regjistrim plotësues për zgjedhjet e ardhëshme vendore të Kosovës ka qenë shumë e dobët për shkak të “jostabilitetit politik në vend dhe shtruarjes së vazhdueshme të kërkesave të reja të bashkësisë ndërkombëtare”, thotë komesarja e Serbisë për refugjatë dhe persona të çvendosur, Sanda Rashkoviq.
Ajo ka thënë se që nga zgjedhjet e kaluara të nëntorit në Kosovë nuk është bërë shumë lidhur me kthimin e personave të çvendosur dhe se një numër i madh njerëzish ndërkohe është larguar nga Kosova.
XS
SM
MD
LG