Ndërlidhjet

ROMË


Më se 200 imigrantë ilegal, që besohet se janë kurdë, zbarkuan në jug të Italisë, duke ndjekur gjurmët e të tjerëve në kërkim të jetës më të mirë në Perëndim.
Çdo vit dhjetra mijë imigrantë ilegalë nëpërmjetë Italisë përpiqen të depërtojnë në vend-synimet e tyre, duke kaluar Mesdheun me anije të vjtruara dhe të stërngarkuara.
XS
SM
MD
LG