Ndërlidhjet

BUJANOC


Në fshatrat Bilaç dhe Nesalcë qytetarët votuan për të tretën herë me radhë për organet e pushtetit vendor, por rezultatet e votimeve nuk do të ndryshojnë asgjë që Nagip Arifi të jetë prefekt i zgjedhur i Bujanocit, kurse partitë politike shqiptare të kenë shumicën e këshilltarëve në kuvendin komunal.
XS
SM
MD
LG